Doç. Dr. Sema Dumanli, "Anten ve yayılım araştırmalarını lisans öğrencileri arasında teşvik etmedeki mükemmellik" için IEEE Antennas and Propagation Society 2022 Donald G. Dudley Jr. Undergraduate Teaching Ödülü’ne layık bulundu.

Doç. Dr. Sema Dumanli, "Anten araştırmalarını ve lisans öğrencileri arasında yayılımı teşvik etmedeki mükemmellik ve erken kariyer araştırmacılarının rehberliğine büyük katkıları" için IEEE Antennas and Propagation Society 2022 Donald G. Dudley Jr. Undergraduate Teaching Ödülü'nü aldı.
Donald G. Dudley Jr. Undergraduate Teaching Ödülü her yıl verilen altı IEEE AP-S alan ödülünden biridir. Ödül, her yıl IEEE International Symposium on Antennas and Propagation'daki ödül töreninde takdim edilmektedir. Ödül, teori, analitik çözümler, sayısal yöntemler, antenler, yayılım, fenomen görselleştirme ve ölçümler dahil olmak üzere genel elektromanyetik alanında bir eğitimci olarak kariyerinin ilk aşamasında bir bireyin lisans eğitimine olağanüstü ve özgün katkılarını tanır. Ödül, öğretim ve araştırma alanındaki örnek kariyeri en yüksek hizmet kalitesini temsil eden Donald G. Dudley, Jr.'ın özel insan niteliklerini örnekleyen bir kişiyi tanımayı amaçlamaktadır.
Dr. Dumanlı'nın ödül konuşmasına aşağıdan ulaşabilir: